Hur fan hamnade jag här igen?

Jag får ingen luft. Det känns som om jag håller på att kvävas och jag mår så extremt illa. Det var snack om polyper, nya utredningar och Gud vet vad. Jag grät för första gången på RMC. Det var ju liksom "mitt place" hur märkligt det än kan tyckas. Nya väntetider, nya utmaningar.
Saken blev inte bättre av att en nära vän sa " ja men, det gick ju så lätt förra gången".
Det var en ny doktor. Doktor E. Han var himla snäll. Men jag saknar Leif.. Och Matilda. Dom var ju mina trygga änglar.
Jag har låst in mig i sovrummet. Lilla A ska inte se sin mamma gråta så här. F har absolut kvällstjänstgöring här hemma i kväll.

Jag är.. Totalt slut som artist.

Nya tag! För om universum tror att jag tänker ge upp så lätt så tror dom fel. Jag är en krigare! Och jag kommer slåss tills jag stupar.


Tom..

Jag är tom! Försöker avbrutet. Gammal slemhinna. Så otroligt ledsen och besviken...


Doktorn nästa...

14.15 idag är första UL för att kolla slemhinnan.
Får jag be om tummar och tår?! Så som en miljon gånger förr.


Oct. 05, 2013

Vi är påväg på Spa. I en perfekt värld skulle jag njuta av tanken. Nu är mitt sinne någon helt annan stans. Lilla A sover hos gudmor. Hon har det så roligt. Och mitt hjärta värker av saknad.
5 dagen med prygnon. Jag är illamående till den grad att jag nästan trodde jag var gravid. Om jag ändå vetat bättre. UL är på tisdag, vet att slemhinnan är för tunn. Jag har ju nyss börjat blöda ordentligt. Jag önskar så att detta går vägen. Det liksom måste.

Och så den här förbannade känslan av otacksamhet. Jag är inte otacksam. Jag tackar högre makter varje dag. Men vi vill ju ge henne ett syskon. Vi vill bli fyra. Hon förtjänar det vår lilla A.

Hon förtjänar ALLT!


RSS 2.0