Semester..

Nu är verkligen semestern på intågande.
Med primolut-nor tabletter och pergotime känner jag mig redo för det.
Jag har kännt mig väldigt vilsen en tid, jag saknar sammanhang och mening just nu.
Det är något jag ska ta hand om under semestern. Jag måste bli mig igen..

Vet inte hur mycket jag kommer skriva under mina tre semesterveckor.

Men jag kommer tillbaka snart! Tills dess önskar jag alla IVF-tjejer en riktigt bra sommar!!

Kommentarer
Postat av: Änglahus

Hm, kände mig tvungen att skriva en rad till... Under den tiden man försöker & försöker &... ja du förstår vad jag menar, är hela världen upp & ner... Man är ledsen, orolig, förväntansfull (innan mens) & ledsen vid mens/blödning... Inför vår IVF gick jag till en alldeles underbar människa som heter Violetta. Vi pratade & hon gav mig healing, efter det landade jag & blev tryggare, lugnare & gladare. Inför IVF:n var jag förstår supernervös & det var en jobbig tid, inte minst under ruvningen MEN faktiskt blr upp till 80% gravida på 3 försök, så håll ut! Och vem vet, kanske blir det ett plus innan dess?! Håller tummar & tår samt rekommenderar ett besök på Nya Andrum i Slottsstaden ;0)

2011-07-16 @ 23:28:46
URL: http://anglahus.blogspot.com
Postat av: a-x

Hej fina du! tack för den fina kommentaren på min blogg. Jag är sämst i världshistorien på att kommentera men jag har följt din blogg sedan du hittade in till min.



För det första, jag ÄLSKAR ditt bloggnamn och ditt första inlägg. det är så fint! Jag känner precis likadant antingen är det med min I eller inte alls.

Jag blev lite tårögd över ditt inlägg.



Förstår att du känner dig vilse nu, det har jag oxå gjort emellanåt mitt i allt det här, det får man liksom lov till och måste låta sig själv vara tror jag. Hoppas du har en bra semester iallafall och att du hittar mer ork under den! kram/www.mininfertila.blogg.se

2011-07-28 @ 18:29:55
URL: http://mininfertila.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0